Utazzon Görögország

Utazás vásárok, szálláshelyek, tippeket és trükköket, hogy segítsen élvezni Japánban. Utazási Európában, mint még soha. Látogasson el a főváros Athén, élvezhetik a nap a régió szigetek, utazás az Olimposz és más egzotikus helyeken. Görögország sok mindent kínál, és azok az emberek várnak, hogy önt.

Görögország, hivatalos nevén a Görög Köztársaság, lakossága 11.244.118 polgárok. Az ország területe 50.944 sq mi (131.945 négyzetkilométer), és ott található a dél-kelet Európában. Ez által határolt Bulgária északi és Törökország által keletre. Az Égei-tenger keletre fekszik Görögország szárazföldi míg a Jón-tenger nyugatra fekszik. Mindkét, részei a Földközi-tenger keleti medencéjében, jellemző a nagyszámú szigetekre. Görögország fővárosa Athén.

Ez a csodálatos ország nagy díszleteket. Akkor látogasson Görögország gazdag természeti ajándéka: partok, szigetek, sziklás hegységek, barlangok, szakadékok, tavak, folyók, élőhelyek, homokdűnék és még sok más. Ebben a gyönyörű környezetben, akkor képes lesz arra, hogy gyakorolják a sportot választott: atlétika, labdarúgás, röplabda, kosárlabda, tenisz, golf, túrázás, kenu-kajak, vitorlázás, rafting és még a szörfözést.

Is, Görögország van egy csomó régészeti lelőhelyek, műemlékek és múzeumok. Az UNESCO katalógus, sok a régészeti lelőhelyek is jellemezte, mint Műemlékek Nemzeti Kulturális Örökség. Hogy csak néhányat említsünk: Monastery komplex Aghio Oros (Athosz-hegy); az athéni Akropolisz; A Temple of Apollo epikureus és Mystras (Medieval City).

Továbbá, Görögország házigazdák több fesztiválok és rendezvények. Például, ha nem lesz, hogy ne hagyja ki a Hellinic Fesztivál (nyári hónapokban); Athens Concert Hall (egész évben); Görög Nemzeti Opera (egész évben), Nemzeti Színház Görögország (egész évben), Nemzetközi Thessaloniki Filmfesztivál (november) és Thessaloniki Book Fair (május).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation