Okok, hogy Európába utazzon idén tavasszal

Mindannyiunknak van egy millió kifogásokat, hogy miért nem utazhat, de mi a helyzet az oka, hogy miért kellene? Európa kréta-tele tevékenységek az utazók minden korosztálynak, hogy te a küldetés egy kaland, vagy egyszerűen csak tervezi, hogy nyugi. A kulturális, szemfelnyitó kiruccanás keresztül Európában csak lehet, a jegyet verte azoknak a tél közepén blues.

1. A múzeumok nem olyan zsúfolt. Ön ritkán kell várni a sort a nagy látványosságok, mint például a párizsi Louvre vagy a Vatikáni Múzeum Rómában ebben az évszakban, a kivétel a húsvéti hétvégén és iskolai szünidő. Múzeum belépő párosul rövid sorok teszi a múzeumlátogatás olyan egyszerű, mint bejön az ajtón. Továbbá, akkor vegye a tapasztalat a saját édes idő anélkül, hogy meglökte a többi turista.

2. Az európaiak haza. Elvegyült a helyiek körében a legjobb módja annak, hogy kóstolja meg valódi európai kultúra. Az olaszok időzzön órán át vacsorára egy járdán kávézó, a divatos francia rugóstag le le Champs-Elysees, és a spanyol irány a bár esténként tapas és pintxos. Koncertsorozatot is teljes szárny és a speciális művészeti gyűjteményeket a nyilvánosság számára hozzáférhetővé, amelyek egyébként zárva a forgalmas nyári hónapokban.

3. közelség. Európa viszonylag kicsi, és ez olyan könnyű átlépni a határokat. Nem vízum, sem egyéni vonalak. Gondolod, hogy nem tetszik Velence annyira? Egy éjszakai vonat beveszünk Bécsben az időben, hogy az opera. Vagy hop egy olcsó járat Barcelona keresztül Ryan Air. Utazik Európába egy nagyszerű módja, hogy megtapasztalják a különböző kultúrák rövid idő alatt.

4. A megfizethetőség. A gazdaság fejlesztése és a dollár megy fel [lassan], ami azt jelenti, hogy több Euro a Amerikai dollár. A tetején, hogy, olcsó repülőjegyek Európa nem nehéz megtalálni és autókölcsönzés megfizethető és könnyű biztosítani alatt le szezonban.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation