Nyári Utazási tippek

Tedd félre a gyapjú attires, kikapcsolási a fűtőberendezések; annak idején, hogy zárolja a haza, és menjen egy nyári utazás. Az elhelyezés alábbiakban néhány okos utazási tippeket és javaslatokat, amelyek segítenek elsöpörni a álmos hangulatban.

Turistacélpont: összegyűjti a nyári útikalauz és dönt a látnivaló. Hill-állomások, mint Ooty, Shillong, Haridwar, Shimla stb érdemes utazni célpontok.

Előzetes foglalás: Content utazási irodák és foglaljon utazási jegyet, valamint, a tartózkodási hely. Előzetes foglalás biztosíthatja az Ön számára a kényelmes utazás dátumait, és azt is előírhatják, akkor speciális ajánlatok.

Felkészülés Travel engedély: Városnézés, hogy a legtöbb helyen Indiában követeli jogi dokumentumok, mint érvényes útlevél / PAN-kártya stb Mielőtt utazni bárhol az országban vagy külföldön, összegyűjti az összes szükséges dokumentumot. Abban az esetben, azt tervezi, hogy vezetni a saját autó, ne gyűjtsön vezetői engedély saját. Emellett összegyűjti a kapcsolat számát a jóakarói, akivel kapcsolatba léphet vészhelyzet esetén.

Shed Extra és csomagolás Intelligens: Kerülje hordozó szükségtelen áruk és csomagolja dolog, hogy a többcélú felhasználásra. Fontolja éghajlati viszonyok a hely, akkor a meglátogatni és újratölti csomagtér kell. Utazás nyáron felhívások gondos előkészítés. Carry egy esernyő, napszemüveg és kényelmes pamut ruhák. Bőre is kap ki a perzselő napsugarak és így barnulás a külső hámréteg minőségi sun-screen krém hozzá az utazási tippek

A csomag Egészséges ennivaló: Nyári nap és FAG és élelmiszereket kap romlott könnyen. Nem tervezi, hogy készítsen főtt étel. A jó, hogy tárolja néhány csomag száraz-gyümölcs, utazás közben. Opt hideg italok és ropogós konyha a higiéniai szállodák. Igyál liter vizet, mint a változás évszak okozhat egészségügyi problémát mint a kiszáradás. Carry elsősegélydoboz teli által felírt gyógyszerek, a regisztrált orvosok.

One Thought on “Nyári Utazási tippek

  1. Hi, this is a comment.
    To delete a comment, just log in and view the post's comments. There you will have the option to edit or delete them.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation