Nyári közlekedés London

Bár napsütés nem mindig garantált Angliában a nyár folyamán, sem elég veri a hangulat a London utcáin egy meleg napon. Amikor kisüt a nap, a járdák hirtelen megtelt asztalok ember szabad ég alatt étkezhetnek, és az irodai dolgozók tolonganak a kocsma előtt egy italra.

A zümmögés és hangulattal a városban nyáron egy élvezet minden látogató – és itt egy lista a legjobb dolog, hogy Londonban, amikor a napfény nem érkezik!

1. Vegyen egy frissítő fürdőt

Szabadtéri medencék nemcsak található a luxus szállodák London – számos népszerű strandok a város körül, amely fantasztikus egy forró napon. Hackney strandfürdő egyik legnagyobb, míg a medencék Hampstead Heath a legjobb kilátással és legtermészetesebb érzést.

Ha keres olcsó járatokat Londonba minden nagyobb európai városban – BravoFly lehet a legjobb választás.

2. Snack a piacon

London piacok felső felhívni egész évben, de élvezhető a teljes nyáron. Camden az a hely, hogy menjen az alternatív kultúra és a kiváló ételek standokon szerte a világon. Sétáljon át a boltokban majd a szünet a zárat, hogy az emberek nézni egy ital és egy argentin steak burger, vagy talán egy tányér paella.

A hétvégén, a piac London Bridge egyaránt vannak jó választás a dolgokat enni, és egy kicsit több felnőtt és családi orientált környezetben. Vedd fel a snack ide, majd foglaljon helyet a Southwark katedrális, vagy a folyó mentén, hogy élvezze a vásárlást.

3. Kölcsönözzön kerékpárt

Felejtsd izzadás a buszon, és a cső nyáron, és megteszi az utakon! Bár nem olyan ciklus barátságos, mint néhány európai város, London ma már egy tisztességes úthálózat kerékpárutak és a város, hogy egy nagy erőfeszítést annak érdekében, hogy a legvonzóbb módja, hogy kb. És a legjobb módja, hogy London határozottan kerékpárral, akár egy látogató. Két keréken, botlás után rejtett kincsei, mint apró Backstreet üzletek és kocsmák. Ez egy módja annak, hogy megtapasztalják egy hiteles és izgalmas oldalán Londonban.

4. Piknik a parkban

London meglepően tisztességes mennyiségű nyitott és zöld területek egy nagy metropolisz és a színes Regents Park szívéhez közel áll. A napsütéses napokon a fű tele munkavállalók élvezi egy szendvicset az ebédszünetben, és a diákok a játék. Vedd fel néhány kezeli a boltban a közelben, és élvezze ezt a mozgalmas jelenet, ahogy Munch.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation